جامعه کاربریلاگ

راهنمای گروه کاربری لینوکس، قسمت صفرم

مستند ارائه شده، ترجمه‌­ای غیررسمی از «راهنمای تشکیلLUG » (Linux User Group HOWTO) در لینک مرجع http://www.tldp.org/HOWTO/User-Group-HOWTO.html می‌­باشد، که به فارسی برگردان شده است.

این مکتوب، ارائه­‌ای از سایت «لیبوکس» http://libooks.ir (پایگاه ایرانی مستندات گنو/لینوکسی) به قلم جناب آقای «سجاد دوستی کفراج» بوده و ویراست واژگان فنی – تخصصی و نهایی آن را مدیریت کتابخانه ایرانی لیبوکس، «فرشید نوتاش حقیقت» عهده‌­دار گشته است.

پیشگفتار مترجم

متن حاضر، حاصلِ تحقیقات و مطالعات جناب Rick Moen و همکاری وی با بسیاری از فعالان عرصه علومِ کامپیوتری خصوصاً متخصصین سیستم­‌عامل گنو/لینوکس و فرهنگ Open Source بوده که داده‌­های ارائه شده بر مبنای مثال­‌هایی بارز از بسیاری از کشورهای فعال در این زمینه وارد شده­‌اند. لذا زبان گفتار در بخش‌­هایی از متن اصلی از منظر اول شخصِ مفرد (Rick Moen) بیان گشته که بنا بر صلاحدید مترجم و مشورت با ویراستار تخصصی، در بخش‌­هایی از متن، زاویه دید به اول شخصِ جمع (ضمیرِ «ما») تغییر یافته است.

شایان ذکر است که ترجمه پیشِ رو در راستای تحقق اهداف فنی- تخصصی مبحث مربوطه و در عین حال با رعایت برابری‌­ها و انحصارستیزی‌­های فرهنگی گنو/لینوکس و Open Source در اختیار تمامی کاربران جامعه ایرانی، بطور رایگان قرار می­‌گیرد.

با تشکر، سجاد دوستی کفراج skafraj2013@gmail.com

پیشگفتار مدیریت

با توجه به اینکه تا بدین تاریخ، هیچ مرجع فارسی مناسبی برای چگونگی تشکیل لاگ در سطح اینترنت وجود نداشته، نوشته موجود بر مبنای مستندات اصلیِ چگونگی تشکیل انجمن­های کاربری لینوکس، تحت عنوانِ «LUG-Howto» به زبان رسمی میهن سربلند و عزیزمان ایران، ترجمه و تدوین گردیده که می­تواند منبع مناسبی در راستای هدف مورد بحث باشد.

به امید روزی که در جای­‌جایِ سرزمین آریاییمان، شاهد تشکیل انجمن­‌های کاربری لینوکسی (لاگ) بوده و هیچ ایرانی­‌تباری با مقوله و فرهنگ گنو/لینوکس و فلسفه Open Source بیگانه نباشد.

با احترام، فرشید نوتاش حقیقت (مدیریت سایت لیبوکس) notash.haghighat@gmail.com

 

عناوین اصلی

۱٫ مقدمه

۲٫ گروه کاربری گنو/لینوکس چیست؟

۳٫ لاگ‌­های موجود کدامند؟

۴٫ لاگ­‌ها چه کاری انجام می­‌دهند؟

۵٫ فعالیت­‌های لاگ

۶٫ پیشنهادات کاربردی

۷٫ مسائل قانونی و سیاسی

۸٫ درباره این سند

ادامه مطلب را در بخش بعدی مطالعه فرمایید.

فرشید نوتاش حقیقت

همیشه نیازمند یک منبع آموزشی فارسی در حوزه نرم‌افزارهای آزاد/ متن‌باز و سیستم‌عامل گنو/لینوکس بودم. از این رو این رسالت رو برای خودم تعریف کردم تا رسانه «محتوای باز» رو بوجود بیارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا