شمارش تعداد کاراکترهای سلول در لیبره آفیس کالک
شمارش کاراکترها در یک سلول، صفحه یا محدوده سلولها اغلب هنگام انجام فعالیتهای خاص معتبر است. شمارش کاراکترها در لیره آفیس کالک با استفاده از توابع مختلف بسیار ساده است.
شمارش تعداد کاراکترهای یک سلول
برای شمارش تعداد کاراکترهای یک سلول، از تابع LEN() استفاده کنید. این تابع طول یک رشته در داخل یک سلول، از جمله فاصلهها را برمیگرداند.
شمارش تعداد کاراکترها در یک محدوده سلول
با استفاده از توابع SUM() و LEN() میتوانید کاراکترهای محدودهای از سلولها را در مجموع بشمارید.
با این حال، مشکل فرمول بالا این است که اگر سعی کنید سلولهای بیشتری را بشمارید، میتواند بسیار طولانی شود. در این موارد میتوانید از فرمول آرایه استفاده کنید. فرمولهای آرایه راهی برای تعریف سلولها برای محاسبات فردی هستند. یک فرمول آرایه در هر سلولی در لیبره آفیس کالک با استفاده از کلید ترکیبی CTRL+SHIFT+ENTER اعمال میشود. هنگامی که ترکیب مذکور را اعمال کردید، لیبره آفیس کالک، آکولادها {} را به فرمول آرایه اضافه میکند.
تعداد وقوع یک کاراکتر خاص در یک سلول
میتوانید تابع LEN() و تابع SUBSTITUTE() را در لیبره آفیس کالک ترکیب کنید تا وقوع یک کاراکتر خاص در یک سلول را بشمارید. تابع ()SUBSTITUTE سه آرگومان میگیرد.
1 |
SUBSTITUTE(target string, search char, replaced by char) |
شما میتوانید هر کاراکتری را با یک کاراکتر خالی جایگزین کنید و طول یک سلول را پس از جایگزینی از طول کل کم کنید تا به وقوع یک کاراکتر پی ببرید. به عنوان مثال، فرمول زیر دو عدد را برمیگرداند که e را در سلول A3 که حاوی Main Street است، میشمارد.
تعداد وقوع یک کاراکتر خاص در محدودهای از سلولها
با استفاده از روش قبلی، میتوانید با استفاده از تابع آرایه، وقوع یک کاراکتر را در محدودهای از سلولها بشمارید. مثال زیر تعداد e را در محدوده A1:A4 میشمارد. فقط حرف کوچک e را میشمرد و از حرف بزرگ E صرفنظر میکرد.
شمارش تعداد حروف بزرگ و کوچک یک کاراکتر خاص
اگر میخواهید همه رویدادها، از جمله حروف بزرگ و کوچک را بشمارید، میتوانید از تابع LOWER() استفاده کنید که کاراکتر را قبل از شمارش به حروف کوچک تبدیل میکند. همان مثال زیر نتیجه 5 را میدهد.
اگر تمایل دارید تا در مورد این نرمافزار قدرتمند بیشتر بدانید در ادامه با سری مجموعه آموزشهای لیبره آفیس کالک همراه باشید.
همچنین اگر نکته یا نظر خاصی در راستای تکمیل این محتوا دارید حتما آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذاربد تا پذیرای شما باشیم.
درباره محسن بهارلوئی
رسالت من و تیم حاضر در رسانه «محتوای باز» که از اقصی نقاط ایران در حال تالیف مقالات آموزشی هستند؛ آموزش کلیه نرمافزارهای آزاد/متنباز و ابزارهای گنو/لینوکسی برای ایرانیان است. امید است که هر چه سریعتر و با کیفیتتر محقق شود.
نوشتههای بیشتر از محسن بهارلوئیاین سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید