وردپرسسیستم مدیریت محتواطراحی وب

فهرست‌ ها در وردپرس

فهرست‌ ها در وردپرس می‌توانند شامل ارجاعات به صفحات، دسته‌بندی‌ها، لینک‌های سفارشی، و دیگر انواع محتوا باشند. به همین دلیل کاربرد فهرست‌ ها در وردپرس به منظور دسترسی به بخش‌های مختلف وب سایت وردپرسی زیاد است.

فهرست‌ ها در وردپرس

در ادامه به آموزش چگونگی ایجاد فهرست‌ ها در وردپرس و کار کردن با آن‌ها خواهیم پرداخت. برای ایجاد یک فهرست (Menu) ابتدا وارد بخش «نمایش» و سپس «فهرست‌ها» شده و بر روی لینک «فهرستی تازه بسازید» کلیک نمایید.

فهرست‌ ها در وردپرس

در فیلد مربوطه نامی را برای فهرست خود برگزینید و بر روی دکمه «ساخت فهرست» کلیک کنید.

فهرست‌ ها در وردپرس

مشاهده می‌شود که در ستون سمت راست، آیتم‌های مختلفی برای افزودن به فهرست (منوی) شما وجود دارد. آیتم‌های مورد نظر خود را با فعال نمودن چک‌مارک مربوط انتخاب نموده و با کمک دکمه «افزودن به فهرست» آن‌ها را به منوی خود اضافه کنید.

فهرست‌ ها در وردپرس

برگه‌ها، دسته‌ها و پیوندها نمونه‌هایی از این آیتم‌ها هستند. برای افزودن آیتم‌های بیشتر به ستون سمت راست می‌توانید از منوی کشویی بالا تحت عنوان «تنظیمات صفحه» بهره ببرید.

فهرست‌ ها در وردپرس

بسته به این که چه افزونه‌هایی روی سایت فعال باشند، گزینه‌های موجود در بخش «تنظیمات صفحه» برای افزودن به آیتم‌های فهرست سفارشی متفاوت خواهد بود. ترتیب چیدمان آیتم‌ها به همان ترتیب افزودن به فهرست انجام می‌گیرد. با کشیدن آیتم‌ها (توسط ماوس) به راحتی می‌توان ترتیب آن ها را جابه‌جا کرد. همچنین با قرار دادن آن به صورت تو رفته، امکان ایجاد زیر منو نیز موجود خواهد بود.

فهرست‌ ها در وردپرس

در ستون سمت چپ صفحه مربوط به فهرست‌ها، بخش تحت عنوان «تنظیمات فهرست» وجود دارد که شامل قسمتی تحت عنوان «جایگاه در پوسته» است. این قسمت مربوط به تعیین مکان نمایش فهرست یا منوی شما در سایت بوده و بسته به پوسته‌ای که در حال اجراست جزئیات آن متفاوت خواهد بود.

فهرست‌ ها در وردپرس

در پایان پس از اعمال تنظیمات و تغییرات دلخواه خود، بر روی دکمه «ذخیره فهرست» کلیک کنید. برای حذف آن نیز از لینک قرمز رنگ «پاک کردن فهرست» استفاده کنید. در تصویر زیر یک نمونه از فهرست (Menu) موجود بر روی سایت گجت‌ نیوز نشان داده شده است.

فهرست‌ ها در وردپرس

منبع: گجت نیوز نوشته «فرشید نوتاش حقیقت»
https://bit.ly/2ZfXBpf

فرشید نوتاش حقیقت

همیشه نیازمند یک منبع آموزشی فارسی در حوزه نرم‌افزارهای آزاد/ متن‌باز و سیستم‌عامل گنو/لینوکس بودم. از این رو این رسالت رو برای خودم تعریف کردم تا رسانه «محتوای باز» رو بوجود بیارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا